Oldal kiválasztása

A csütörtök még mindig szenzációs lehetőségeket tartogat kommunikációs téren, de ha valamit szeretnénk írásban megörökíteni vagy átadni, arra is itt a pompás alkalom.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Könnyen megy a tanulás is minden vonatkozásban. Tanulási témákban érdemes kipróbálni a hagyományostól eltérő utakat is. Nem mindenki úgy tanul hatékonyan, hogy tízszer elolvassa a tankönyvet. Van, akinek az a jó, ha valamilyen folyamatábrán (rendszerben) jeleníti meg, amit olvasott, mások megfestik, és van, aki mozgásokhoz köti szívesebben. Legyetek találékonyak, és ahogy nemrégiben született egy zseniális eszmefuttatás a szeretetnyelvekről, ugyanerre a mintára találjátok meg a saját tanulási nyelveteket.

Végső soron tök mindegy, hogy hímzés közben hallgatjátok, elalvás előtt (közben) megy bele a fejetekbe magnóról, színessel írtok vagy színpadra rendezitek – a lényeg, hogy a lecke megtanulódjon.

Egyébként hasonlóan vagyunk a karmikus tanulnivalóval is, csak ebben az esetben általában 1:1 arányú színpadon játszunk, valósághű díszletekkel és szereplőkkel. És még így sem mindig sikerül a tanulás. De legalább érezzük jól magunkat…

Pálcák a kézben, áldás az úton.