Oldal kiválasztása
Kép: dl-digital.com (Antares area)

Kép: dl-digital.com (Antares area)

December első szerdája több szempontból is különleges ígéretekkel érkezik. Először is a Nap még közel van a Szaturnuszhoz, bár az egzakt együttálláson túlhaladt már. Ilyenkor fontosakká válnak a tapasztalások (inkább megéljük a dolgokat, mint elmélkedünk vagy álmodozunk róluk), és megnő az idő(zítés) jelentősége is.

Bölcs dolog gondolkodni azon, milyen lépéseket tehetünk meg mostanság. Főleg ott érdemes keresgélni, ahol a szeretet is érintett valamilyen formában. A Nap ugyanis ezen az izgalmas szerdán éri el a Skorpió szívét. Az égboltnak ezen a pontján az Isteni szeretet-árammal kapcsolódhatunk. Az egymás iránti érzelmek is fontosak persze, de itt kifejezetten a Teremtőtől érkező szeretet tapasztalása, észlelése, felismerése a hangsúlyos. Megláthatjuk a Szer-etet lényegét; felfedezhetjük minden egyes emberlényben az isteni szikrát.

Aztán – amikor megvan az élmény – fordulhatunk (ismét) társaink felé, hogy amit begyűjtöttünk, azt sugározzuk feléjük, akik – minden arcban – mi magunk vagyunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.