Oldal kiválasztása

Amennyiben mostanában esedékes valakivel „lélektől lélekig” beszélgetnünk, erre a péntek kiválóan alkalmas. A lelki azonosulás mellett megérteni is képesek leszünk társaink érzelmeit (és ugyanúgy saját lelkivilágunkat). A mostanában oly erős gondolatiság mellé megérkeznek a lélek tanításai.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Jó nap lesz ez a jövőtervezéshez is: könnyen megy a távlati tervezés és ha változás küszöbén állunk (vagy már nyakig benne vagyunk) át tudjuk gondolni, mely lépéseket érdemes megtenni a tisztább jövő érdekében. Pénteki sugallataink, bevillanó ötleteink a Fény világából érkeznek hozzánk azzal a céllal, hogy életünket magasabb szinten élhessük meg, ha erre igényünk van.

Párkapcsolati értelemben megjelenik a gyökeres változás energiája. Választásunk szerint megélhetjük ezt kezdetként vagy szakításként, de úgy is, hogy ugyanazzal a társunkkal éljük át magának a kapcsolatnak az átalakulását: magasabb szintre emelkedését, igazságok kiderülését. Ha van a múltnak árnyéka, netán sara, akkor azt is felszínre hozhatják ezek a napok. Akivel ilyesmi történik, tudjon arról, hogy ilyenkor a tisztítószerek (a megoldások) is mindig kézközelben vannak.

Spirituális értelemben is számíthatunk szintemelkedésre és változásra, és figyeljük éberen a művészetekkel kapcsolatos élményeinket is (akár alkotó, akár befogadó oldalon állunk), mert ők is tanításokat, felismeréseket és akár okkult tapasztalatokat hozhatnak számunkra.

Egyébként pedig ha süllyed a hajó, felesleges kapaszkodni a korlátba.

Pálcák a kézben, áldás az úton.