Oldal kiválasztása

Kialakulóban van egy csodálatos égi kötés, melynek segítségével megláthatjuk életünkben az igazság felé vezető utat. Valószínű, hogy a szerencse is mellénk szegődik. Pontosabban fogalmazva könnyebben vesszük észre az eddig is mellettünk sétáló Szerencsét.

Ezekben a napokban hajlamosabbak vagyunk megbocsátani környezetünknek, a körülményeinknek, és tisztábban látjuk, hogy a szeretet megkerülhetetlen állapot akkor, ha…
A Szeretet minősége mindig megkerülhetetlen, valahányszor emberhez méltón kívánunk megnyilvánulni az anyagi (vagy az anyagon túli) létezésben.

140227Csütörtökön, az esti órákban termékeny lelki beszélgetéseket folytathatunk. Itt lesz az ideje a (tisztázó) lelkizéseknek, a mély érzelmeket, nagy igazságokat megmozgató beszélgetéseknek. Ha van még a bakancslistánkon olyan eszmecsere, melyben bizonyos múltbéli sérelmeket kellene átrágni, múltban elkövetett félreértéseket tisztázni, sebeket gyógyítani, akkor erőst javallott ezt csütörtök este megejteni. Részint mert a múlt tisztasága (feloldása) nélkül esélytelen a szép jövendő, részint mert ha valamikor úgyis meg kellene tenni, akkor jobb a magunk választotta, ideális körülmények között.

A kölcsönhatások természete olyan, hogy ha egy régi blokkot feloldunk (amelynek elfojtása rengeteg energiát emésztett fel, vagy amely puszta létezése által mérgezte az életünket), az így felszabaduló energia az élet más (pl. anyagi) területein hozhat hirtelen fordulatot, kedvező változást.

Pálcák a kézben, áldás az úton.