Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szerdán igényünk lesz a lelki dolgokban való elmélyülésre. Felfedezzük, hogy a lélek tengerének mélyén minden van, csak sötétség nincs. Előkerülnek a nőiséggel, a női energetika spirituális vonatkozásával kapcsolatos ideák, eszmék.

Egyre többen vesszük észre, hogy a régi, roskadozó alapokra építkezni nem csupán ostobaság, hanem életveszélyes is. Elérkezett az ideje, hogy új tervezőket bízzunk meg és elkezdjünk olyan épületet álmodni, amely jobban megfelel régi-új követelményeinknek.

Mindeközben természetesen a férfi típusú energiák sem henyélnek. Még mindig tart az időszak, amelyben gyakorlatilag bármit képesek vagyunk megvalósítani. És amikor azt írom, hogy bármit, azt úgy is gondolom.

Kivételes kegyelmi idő ez a mostani: a lélek tiszta mélyének sugallatait, az itt fellelt harmóniát alkothatjuk meg a fizikai világban úgy, hogy ehhez lankadatlan tettvágy, erő és lelkesedés ég bennünk. Igen, erőnk elég ahhoz, hogy világunkat alapjaiban forgassuk fel, majd új világot építsünk – szintén saját erőből. Olyan világot, ahol nem mutogatunk másokra, nem okolunk senki mást saját körülményeinkért, és ahol előbb vesszük észre a fényt, mint a sötétséget.

Pálcák a kézben, áldás az úton.