Oldal kiválasztása

A szombat elhozza a lelki újjászületést azoknak, akik számára megérett az idő. Jó jel, ha a változásokra – így önnön belső világunk változására is – izgalommal vegyes kíváncsisággal tudunk tekinteni a félelem helyett. Fejlődni sem lehet változás nélkül, és a tisztítás is olykor radikális átalakulásokkal jár. Ez szükségszerű, és a szükségszerű dolgoktól kár félni.

A Szeretet segítő ereje még mindig támogat abban, hogy kapcsolatainkat rendezzük. Használjuk ki a pihenés óráit arra, hogy egy-egy számunkra fontos társunkkal ráérősen, odafigyelősen beszélgetünk! Vagy nem is muszáj beszélgetni, az is szuper, ha valamilyen lélekjátékot játszunk.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Sokunk lelkében vannak olyan letapadások, amiket csak földrengéses katarzis-élmény képes kimozgatni. Ha ilyenre bukkanunk, hívhatjuk segítségül a művészeteket azért, hogy rendezni tudjuk sorainkat. Személy szerint én a zenét használom katarzis-katalizátorként. A lényeg most sem a „hogyan”, hanem hogy az intenzív lelki élmény hatására feltörhessen a zokogás, kiáradhassanak a tisztító könnyek, vagy némán, külső szem számára láthatatlanul hamuvá égjen a lelkünk és felszárnyaljon a főnix.

Ezen a napon érzelmesebbek, érzékenyebbek leszünk, és nagyon fontos lesz a lélekből érzett igazság. Előkerülhetnek családi csomózódások is, alkalmunk lesz régi, súlyos terheket letenni.

Az energetika adott, a megélés szintjét mi választjuk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.