Oldal kiválasztása

140226Általában nem szokott jelentősége lenni a hajnali álmoknak, most azonban elképzelhető, hogy bizonyos esetekben mégis lesz. A pirkadatot megelőző álmok arról tanítanak, hogyan érkezhet életünkbe a magasabb világokba emelő harmónia, esetleg utat mutatnak a tiszta szerelem felé – akinek még nincs ilyen az életében.

A déli órákban aztán lelkierőt, erős inspirációt kapunk ahhoz, hogy lelkünket kézzelfogható formában megjelenítsük a fizikai világban. Szólhat ez az égi helyzet arról is, hogy a kapcsolatunkból eredő erővel, (új) energiával válunk képessé a fizikai világban megtestesíteni lelkünk egy darabkáját.

No igen. Először egyet. Aztán rendre a többit is. Az erő érkezhet az angyali világokból és szolgálhatja a fizikai akadályok megszüntetését is. Mondhatnám úgy is, hogy az anyagi korlátok felülírását. Vagy a pénzügyi gátló tényezők kiiktatását. A lényeg, hogy legyen cselekvés.

A titok az, hogy pusztán gondolati/érzelmi erővel is elérhetnénk mindezt, de a tudatos elmének könnyebb elfogadni az eredményt, ha a fizikai világban is tettünk érte.

Pálcák a kézben, áldás az úton.