Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Vasárnap a lélek minden szintje megnyílik, ha alázattal látunk neki titkai kutatásának. Igényünk lesz amúgy is arra, hogy rendbe tegyük érzelmeinket, és lezárjuk, aminek letelt az ideje.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a rend jelent rendszert ÉS időbeli helyénvalóságot is. Az is rendetlenségnek számít, aminek még (vagy már) nincs itt az ideje. A lelki takarítás ilyen értelemben is időszerű, és erre a feladatra képtelenség bejárónőt hívni.

A sok érzelmi munka, önvizsgálat és belső ténykedés közt olykor jó szünetet tartani. Ha szép idő van, kimehetünk a természetbe, és élvezhetjük a visszahúzódó élet elköszönési színpompáját.

Csak háttér-információ: mindig szép idő van, ha nem is mindig napsütéses.

A kirándulás alternatívája lehet egy romantikus könyv, valamely verses lélekringató, egy pohár fűszeres tea, finom bor. Jó, ha ma engedünk magunknak időt a merengésre, és meghallgatjuk lelkünk meséit.

A művészetekben (színházban, versekben, zenében, de még a regényekben is) angyali üzeneteket találhatunk. A klasszikus zene mögül angyali suttogás hallatszik, egy-egy borzongató verssor önvalónk mélységeit birizgálja. Mert most ennek van ideje.

Pálcák a kézben, áldás az úton.