Oldal kiválasztása

Csütörtökön, a hajnali órákban erős lesz a lélek tüze. Akit mozgatnak a múlttal (esetleg nemzeti történelemmel) kapcsolatos kérdések, iránymutatást kaphat, merre érdemes kutatni.

140123Napközben lelki szinten elérkezik az aratás. A lélekben vetett magok most érnek be. Ha bántunk valakit, a legtöbb esetben nem azonnal és nem tőle kapjuk vissza az okozott fájdalmat, de hogy visszakapjuk, abban biztosak lehetünk. Ugyanígy van akkor is, ha a Fény, a Szer-etet magjait vetjük. Figyeljük meg, milyen gyümölcsök teremnek életünkben, mert ebből látjuk, mit vetettünk a múltban. Ha nem tetszik a kilátás, vessünk másmilyen magokat. Szimpla.

Ezen a napon intenzíven hatnak ránk lelki élményeink, kapcsolati szinten sikeresen működik a bele- és megérzés, az empátia. Meg lehet próbálni kicsit félrevonulni, csendes, nyugodt magányba. Saját lelkünk mélységeinek feltárása, emlékeink tanításai, lelkünk elfeledett (vagy feledni akart), markánsan bevésődött érzelmei váratlan meglepetést okozhatnak – ha hagyjuk. Megtehetjük ehelyett, hogy időt szentelünk megértésüknek és kivesszük a kezükből a gyeplőt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.