fbpx
Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A hétfő kedvez a szabatos fogalmazásnak. Bár alapvetően a hátráló Merkúr hajlamos megkeverni a lapokat, most inkább abban lesz segítségünkre, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, lehetőleg köntörfalazás nélkül. A szaturnikus hatások adott esetben fékezhetik a hebehurgya (agyalásos) csapongást. Érdemes kihasználni azokat az időket, amikor gondolatainkat összeszedetten, koncentrált formában tudjuk átadni környezetünknek. A hétfő ilyen nap lesz.

Ha van gyermekünk, vizsgáljuk meg, hogyan állunk a kettőnk közötti őszinteség és szabadság kérdésével. Azért korlátozzuk, hogy tanítsunk Neki valami fontosat, vagy azért, hogy hatalmunkat bizonygassuk Vele szemben? Sok olyan eset van, amikor a feltétel nélküli őszinteség elvárás, aztán amikor meg is kapja a szülő, már valahogy nem tud vele mit kezdeni, esetleg még büntetést is kiszab cserébe. Érdemes ezekbe a csapdákba már nem belesétálni.

Haladók kipróbálhatják, mennyire nagyszerűen működik a szavakon túli kommunikáció. Nem feltétlenül csak a láthatatlan világok felé, hanem a többi ember lelke felé is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.