Oldal kiválasztása

A hétkezdet remek lehetőségeket kínál arra, hogy érzékeljük a fizikai sík mögöttes tartalmát. Például anyagi természetű döntésekben, helyzetekben leszünk képesek meglátni a magasabb összefüggéseket.

A hétfő remek időszak lesz az alkotásra: anyagba teremthetjük mindazt, ami a lelkünkből kikívánkozik. Nem sorolok példákat, mindenki kreatív és pontosan tudja, mi teszi boldoggá.

Ugye, tudjátok, mi tesz Benneteket boldoggá?

Fotó: fames.se

Fotó: fames.se

Érdekes lehet az is, ha megvizsgáljuk a múltunkban rejtőző sötétebb területeket. És az sem baj, ha ezzel nem vagyunk meg délután ötig. Mostanában a figyelem javarészt kifelé fordul, az anyag világára. Most van a kerti munkák ideje, most járjuk a természetet, ilyenkor ezer színben ragyog a vidék, versenyeznek az illatok az érzékelő receptorainkért, rendjén van, ha lenyűgöz ez a színes kavalkád. Jól van úgy, ha belevetjük magunkat, és élvezzük az érintéseket, ízeket, illatokat.

Tudtátok, hogy a legkifinomultabb orr is hamar megcsömörlik a sok finom parfüm illatától? Ezért szokták azt a trükköt alkalmazni, hogy pár illat között elrágcsálnak egy kávészemet, vagy kimennek a friss levegőre és jót szippantanak egy csésze koromfekete, sűrű presszókávéból. Csak azért írom ezt, hogy jusson eszetekbe az egyensúly. Mert akkor tudjuk a gyönyörűségeket a maguk teljességében élvezni, ha egyensúlyt teremtünk. Ha a sok, anyagban töltött óra után engedünk időt a lélek játékainak. Ha a sok édesség között eszünk valami csípőset. Ha a sok olvasás közben kilépünk a kertkapun és saját bőrünkön tapasztaljuk mindazt, amit ez a létezés két marokkal szór a lábunk elé. Mindazt, amire az angyalok – fizikai testük nem lévén – sóvárognak.

Tudtátok? Az angyalok is tanulnak. A mi élményeink tanítják őket, tekintve, hogy ők nem jönnek tanulni a fizikai síkra.

Nagyon fontos, élet-halál kérdése, hogy ismerjük a belső világunkat. De legalább ennyire fontos, hogy induljunk el és kezdjünk élni. Aki esetleg még nem tette meg.

Pálcák a kézben, áldás az úton.