Oldal kiválasztása

A szerdai nappal kezdődő szűk hónapban figyelmünk magától elindul a mélységek felé. Közelebb kerülnek hozzánk a belső összefüggések, nyitottabbá válunk a rejtelmek, titkok kutatására, megismerésére. A misztikus titkok kutatása belső indíttatásból eredő cselekvéssé válik. Többé nem elégszünk meg az elméleti síkon való mozgással. Úgy érezzük: tennünk, tapasztalnunk kell. A belső út, a keresés aktívabbá válik, mint általában.

Ilyenkor előtérbe kerül a spiritualitás, a mágia. Ne lepődjünk meg, ha a mágikus tapasztalásokat közvetlenül az erotika szintjén kapjuk. A most bontott pakliból húzhatunk ilyen lapot is.

131023_Masquerade

Szellemi energiánk hajlamosnak tűnik az aktív szétszóródásra, sőt, mintha direkt keresné az alkalmat, hogy porlasztott sugárban minél több dologhoz eljuttassa magát. Figyeljünk oda, vegyük kézbe és tartsuk kordában. Az ösztönerők és mélyről fakadó késztetések uralásával, a most felszabaduló érzelmi erők megzabolázásával lehetőségünk van véletlenszerűen működtetett és csapongó energiáinkat kézzelfogható, konkrét eredményekké formálni.

Érdemes odafigyelni, hogy ugyanez az erő alacsonyabb szinten megjelenhet kíváncsiskodásban, indiszkrécióban, illetve titkolózásban, alattomos intrikákban. Természetesen ez nem szükségszerű, de jó, ha tudunk róla.

Ezen a napon lelkünk közvetlen kapcsolatban van a transzcendens energiákkal (tiszta Fénnyel). Odafigyelve belső hangocskánkra, ma könnyebben tudunk emelni és emelkedni, ugyanazokat az erőinket immár magasabb minőségek elérésére fordítani. Kell, hogy tudjuk: az Égiek pazar, csinnadrattás, fesztiválos, egész világokat teremteni képes energiákat bocsátanak rendelkezésünkre. De – mint általában – most is mi döntjük el, hogy a szenvedélyek, ösztönök irányítsanak minket, avagy mi kívánjuk őket uralni. Lézernyalábot kaptunk ajándékba, de az már rajtunk áll, hogy össze-vissza égetjük és elpusztítjuk vele magunkat, vagy arra használjuk, hogy a magunk kedvére formáljuk világunkat. Most eljött az ideje, hogy beszüntessük a siránkozást, kezünkbe vegyük a sorsunkat, kitakarítsunk életünkből mindent, ami nem való bele, és megteremtsük mindazt (akár érzelmi, akár anyagi szinten), ami viszont kívánatos. Most minden együtt van: aki akar, sodródó falevélből mágussá válhat. Nincs próbaüzem, egyből élesítünk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.