Oldal kiválasztása

Akik egy ideje végzik a társ-manifesztációs gyakorlatokat (önmagukon), most nagyon figyeljenek, mert ebben a néhány napban számítani lehet az elképzelt (és érzelemmunkával megtámogatott) társ megjelenésére. Érdemes ebben is angyali segítséget kérni, miután mi, emberek, hajlamosak vagyunk fütyörészve elsétálni az odakészített lehetőségek mellett. Tehát ne partnert kérjetek az angyaloktól, hanem nyitott szívet, amely felismeri a társat, ha helyzet van.

140302Párkapcsolati téren egyébként is valószínű ezekben a napokban a termékenység. Akár úgy, hogy tervből valósággá válik a gyermekáldás, akár úgy, hogy egy valódi kapcsolatból (értsd: nem csak lakótársi gazdasági közösségből) konkrét eredmények születnek az anyag világában. Ez lehet akár egy közös vállalkozás, vagy bármely bohókás, kedves, közös ötlet megvalósítása.

Alacsony szinten felmerülhet, hogy termékeny energiáinkat akadályozva érezzük, sőt, hogy maga a minket tartalmazó kapcsolat akadályozza harmóniánkat, lelki békénket. Ez akkor lehet így, ha a Sors finoman (vagy mogorván) arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy talán esetleg véletlenül nem az a hozzánk méltó kapcsolat, amelyben élünk. Vizsgáljuk meg a helyzetet, mielőtt a körülményekre kezdenénk panaszkodni! Sőt, egyáltalán ne is panaszkodjunk a körülményekre, mert semmi nincs az életünkben (értsd: semmi!), ami tőlünk függetlenül került volna oda.

De alacsony szintekről azért nem írok, mert Ti ezt már mind tudjátok és egyáltalán nem fordul elő, hogy ilyesmibe ütköztök. Csak azért ha valahol máshol, mások életében találkoztok ilyennel, ismerjétek fel, hogy ez is létezik, és örüljetek, hogy Nálatok a magas szintek működnek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.