Oldal kiválasztása

A vasárnap felettébb alkalmas a meditációs gyakorlatok végzésére (ezt mintha már írtam volna néhányszor). Ezekben a napokban érdemes kerülni az alkoholt és a kábítós eszközöket. Higgyétek el, elég ámulat van a Mindenségben ezek nélkül is!

Mostanság hatékonyan működik a szómágia, és minden olyasmi, ami betuszkolható ez alá az ernyő alá. Lehet mantrázni (vegyétek elő a párszavas, közszájon forgó, megborító erejű bölcsességeket), pozitív megerősítéseket mormolni, angyalokat hívogatni, hangosan imádkozni, meditációt alkotni saját arcotokra.
Holnap nagyon érzékenyek leszünk, és megtalálhatjuk lelkünk legmélye, érzelmeink és a szavak teremtő varázslata közötti összefüggést, kapcsolatot, átjárót.

140323Itt jegyzem meg halkan: mantra nem csak az „Om Mani Padme Hum” lehet. Kommunikációs mágia a becézgetés, a figyelmes, szinte feloldódó hallgatás, az éneklés (népdalok előnyben), és igen: a szótlan, néma, ám mindent elmesélő érintés.

Kell-e mondanom, hogy amikor meztelen bőr ér meztelen bőrhöz, két univerzum határa találkozik? Igen ám, de mire fizikai szinten megvalósul az érintés, addigra az energiatestek már egy ideje összeolvadtak, összemosódtak.
A közelséggel, meghitt hangulattal automatikusan megkezdődik a láthatatlan energiacsere, amit olykor csak elrontani lehet a szavakkal. Fő tevékenységként sokszor szavakból építünk falat magunk köré, de hála a Teremtő végtelen bölcsességének, a szófalat összekötő habarcs korántsem olyan masszív, hogy egy jól irányzott érintés keltette elektromos szikra porrá ne égetné. Ennek is az a titka, hogy ismerjük meg önmagunkat, legyünk tisztában a határainkkal, és engedjük be azt, aki természete szerint belülre tartozik.

Nyitva a kapu, világos az ösvény, most talán még bátorság sem kell, hogy elinduljunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.