Oldal kiválasztása

Hétfőn a Hold hatása miatt szóba kerülhet a kapcsolatok tisztítása is. Ehhez persze az is kell, hogy gondoljuk végig, mi szennyezi el a kapcsolatokat.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Segítek: általában a hazugság, ebből a szempontból pedig teljesen mindegy, hogy magunknak hazudunk, vagy társunknak, esetleg a szaporulatnak, vagy mindez együtt, eltérő arányban. Dobogós versenyző még a megalkuvás és a megfelelés-vágy, amik persze szintén hazugságok, csak álruhában.

Hétfőn is tart még az igazságozós-istenkeresős fényszög, tehát még van idő, hogy kapcsolati értelemben is rálássunk az igazságra, és tegyünk is érte.

És ha unjátok már, hogy most minden a tisztításról szól, van egy rossz hírem: az igazság kiderülése, az elvek tisztázása, az igazságkeresés és a filozófiai szabadság inspirációja egész nyáron (gyengébb-erősebb mértékben) jelen lesz az életünkben. Mindez persze azt is jelenti, hogy végig szuper az idő a májtisztításra, de lényegében ez is ugyanannak a bögrének a másik oldala. Mármint ha kihasználjuk, hogy ez a világ ügyesen, analógiásan működik.

Félni most sem kell. A levegőben van a lélek harmóniája, az érzelmek egyensúlya. Lehetőségként.

Pálcák a kézben, áldás az úton.