Oldal kiválasztása

Szerdán is tart még az az égi tánc, amely segít bennünket a kapcsolatainkat érintő lezárásokban, változtatásokban. Módunkban áll egyetlen hirtelen, tiszta vágással megszabadulni mindattól, ami hátrahúz, amiben nincs fény, amit rég koloncként cipelünk. A Mérleg jelében járó Hold is kapcsolataink változásaira és érzelmi töltetére hívja fel figyelmünket. Ezen kívül képesek vagyunk lelkünkben harmóniát teremteni. Más olvasatban meglehet, hogy művészi alkotások (ihletett muzsika, vagy akár irodalmi művek, színdarabok) kavarják fel lelkünk nyugalmát, és/vagy hoznak tisztító, könnyítő könnyeket).

Kép: wisdomportal.com (Thot)

Kép: wisdomportal.com (Thot)

Jövő keddig biztosan, de erre érzékenyebbek kicsit hosszabban is érzékelhetik a Merkúr és a Mars bolygók között kialakult energiahidat. A számos analógia közül találomra választok néhányat, amelyekben ez az állás megmutatkozhat.

A szenvedély segíthet lelkünk megértésében. Lelkesedést érezhetünk, hogy lelki kommunikációt folytassunk, érzelmekről beszéljünk. Nagy erőket csoportosíthatunk valamely rejtély nyitjának megtalálására. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a levéltitok akkor is szent, ha a levél elektronikus, vagy ha az üzenet egyesekből és nullákból áll valójában, és telefonra érkezik.) Érezhetjük úgy, hogy egyszerűen nem haladunk előre, ameddig bizonyos titkokat meg nem fejtünk, bizonyos rejtélyeket meg nem oldunk. És ilyenkor fogékonyabbak is vagyunk a misztikára.

Fontos, hogy mostanság figyeljünk oda az üzenetekre, hírekre, amiket kapunk. Akkor is, ha első látásra jelentéktelennek tűnhetnek. Fontos lehet egy elejtett félmondat, akár írott, akár szóbeli. Az információ most erőt hordoz. (Nem, még mindig nem azt mondom, hogy nézzetek Híradót. Ez más.)

Belső világunk, érzelmeink megértése által fejlődünk. Máskor is így van ez, de most ez hangsúlyos tételként jelenik meg.

Jó esély van arra, hogy az üzleti élet tanítson bennünket arra, hogy érzelmeinkre, intuíciónkra hallgatni több, mint kifizetődő.

Pálcák a kézben, áldás az úton.