Oldal kiválasztása

Kedden a gyarapodó Hold ereje támogatja az új kezdeteket célzó törekvéseinket. Emellett sugallatokat kapunk ismét és folyamatosan, melyek a szabadság megteremtése felé terelgetnek bennünket. Nem, most sem kell megijedni, ha ezek váratlan, szokatlan, különleges megérzések, ötletek.

140204Ezen a napon, különösen a délelőtti és kora délutáni órákban könnyebben érthetjük saját lelkünket és társaink érzelmeit is. Ennek is örülünk, mert a megértés fél siker. Ezen kívül önmagunkon belül is kiegyensúlyozottabban működnek ilyenkor a teljesség erői. Képesek vagyunk valaminek mindkét oldalát egyszerre érzékelni, egy vitában értjük mindkét felet és látjuk a megoldást, szóval nagyon izgalmas és inspiráló lehetőségek lesznek holnap.

Mindez azért is hasznos, mert most hajlamosak vagyunk lelki dolgokon gondolkodni, és logikai úton közelíteni a misztikumot és a spiritualitást. Ami jóóóó. Mert így könnyebb rájönni, milyen különbséget jelent valamit megérteni, és valamit mélyen érezni, aztán tapasztalni. De a megértés is OK. Elsőre.

És emlékeztetőül: kapcsolati értelemben még mindig zakatolnak a változások. Nem ugrottuk át a múltból előtűnő alakok jelentette lövészárkokat sem (ami nem biztos, hogy baj), és várhatnak ránk szerelmi téren (is) meglepetések. Az előjel – ahogy eddig – rajtunk múlik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.