Oldal kiválasztása

Vasárnap lubickolhatunk a kedvezőbbnél kedvezőbb energiákban.

Kép: alphacoders.com (Dawn)

Kép: alphacoders.com (Dawn)

Egyfelől van az életünkbe köszöntő anyagi bőség, amit ha engedünk megnyilvánulni, mostanában mutatja meg, konkrétan milyen formában szeretne megérkezni. Ebben segít többek között a termékeny gondolatiság, és a távlatokban érzékelés képessége.

Ameddig az ember akár anyagi szinten is ki van szolgáltatva másoknak, addig bajosan beszélhetünk szabadságról. Ezért tehát a boldog bőség megteremtése fontos lépés életünk uralása felé. A dolog másik olvasata pedig az, hogy amikor látjuk, hogy képesek vagyunk biztonságot teremteni az anyag világában, attól megerősödhet az önmagunkba (képességeinkbe) vetett hitünk.

A spirituális praxisnak ezekben a napokban szintén teremtő ereje van – kétszer aláhúzva. Megint (még mindig) ideje van a teremtő álmodozásnak, a különböző vizualizációs technikáknak. A kulcsa ezeknek a módszereknek egyfelől az érzékletes, színes mentális képalkotás, másfelől az érzelmi telítettség. Itt nem kell kívül maradni, ez nem közgazdaságtan. Nyugodtan vonódjunk bele az ábrándozásba, hiszen ha mi nem helyezzük bele magunkat érzelmileg, akkor senki nem fogja.
Járja át az elképzelt eseményeket, történéseket lelkesedés, szenvedély. Ez funkcionál ugyanis hajtóanyagként a beteljesedés számára. Vegyük észre, hogy az életnek ez az aspektusa csodálatos, kreatív játék. Az izgalmakat, sikereket és kalandokat nem a virtuális térben kell keresni.

A vasárnap mind anyagi, mind lelki vonatkozásban biztosítja a lóerőket. Rajtunk múlik, kézbe fogjuk-e a gyeplőt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.