Oldal kiválasztása

Péntek reggel a Halak jelébe lép a Nap. Teszi mindezt úgy, hogy közben csillagképi értelemben még a Vízöntő csillagainál halad, ott is a múltat tisztító ágnál.

Kép: the-zodiac-club.deviantart.com

Kép: the-zodiac-club.deviantart.com

Kezdődik az évkör azon időszaka, amikor hangsúlyossá válnak a lezárások, befejezések. Ilyenkor érdemes számot vetni az eddigi haladásunkkal, és levonni a megfelelő konzekvenciákat.

A közelgő tavasz előtt megtisztítjuk testünket-lelkünket, ezzel is közelebb kerülhetünk önmagunkhoz. A Halak időszakára mindig jellemző az elmélyülés, a befelé fordulás, esetleg a visszahúzódásra, magányra való igény. Ha ezt tapasztaljuk társainknál, kár kétségbe esni, ez is (a magány, az elvonulás időszakai) természetes emberi igény.

Előfordulhat, hogy múltunk helyzetei, árnyai térnek vissza valamilyen formában. Ezen helyzetek arra tesztelnek rá, vajon sikerült-e megtisztítanunk minden aspektust, léphetünk-e tovább, magasabb szintre. Bölcsen tesszük, ha elébe megyünk azoknak a rendezendőknek, amikről tudomásunk van mint függő tételekről. A Kozmosz kedveli a kezdeményezőkészséget.

A most induló varázslatos időszakban a mélységek megismerése visz előre úgy érzelmi, mint akár szellemi értelemben.

A halmozódó belső munka mellett is érdemes naponta időt szentelni az álmodozásnak. A saját magunknak ajándékozott értékes pillanatoknak. Aztán lehet tátott szemmel figyelni a változásokat.

Pálcák a kézben, áldás az úton.