Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A mostani Újhold párkapcsolati üzeneteket hordoz keddre virradó hajnalban, az álmok idején. Aki korábban kel, elcsípheti ezt a hatást még a reggeli meditációban is.

A csillagos égen az együttállás a Szűz jövőbe érkező lábánál foglal majd helyet, elég közel az aratás csillagához. Ez jelenti, hogy kapcsolati értelemben (akár kapcsolatokon belül, akár új kapcsolatokban, akár a kapcsolatok hiányában) megjelenik eddigi tetteink, érzelmeink és gondolataink aratásának az energiája.

Hát még: ennek az Újholdnak az erejével jelentős lépéseket tehetünk a jövőnkért. A rendezett, tiszta, előre-felfelé mutató ösvényért.

Az Újhold mindig kezdet, elindulás, kezdeményezés. Ez most a szerelmekre, párkapcsolatokra vonatkozik, a harmóniára, adott esetben az olyan művészeti vonalakra is, amelyek nem kötődnek az anyaghoz.

Figyeljetek oda különösen azokra a dolgokra, amik ezen az éjjelen és a keddi napon (szorosabban a nap első felében) (újra)kezdődnek. Lehetnek ezek szinte láthatatlan csírák is. Egy-egy üzenet, felismerés, belső sugallat, stb. Ezekkel lesz aztán dolog egész hónapban, talán még azon túl is. Hasznos dolog ilyenekre ébernek lenni…

Pálcák a kézben, áldás az úton.