Oldal kiválasztása

Szerdán még mindig nagyon fontos szerepet kap életünkben a múlt. Megtörténhet, hogy egy lezártnak hitt esemény, egy elfeledettnek érzett szereplő utánunk nyúl és kiráz bennünket biztonságosnak vélt kiskabátunkból. Ha ilyen történik, a legjobb, amit tehetünk, hogy alázattal megvizsgáljuk az emlék üzenetét. A hideg fejjel indított analízis segíti a megértést. Hideg fejet írtam, nem hideg szívet. Különösen figyeljünk oda visszatérő mintáinkra, mert ők jelzik a tananyag leglényegesebb részét. Az általuk megjelenített leckét elbliccelni nem lehet.

131030

A gombolyításban bátran kérjünk angyali segítséget, tekintve, hogy még mindig erősen, szinte fizikai szinten is érezhető a segítő angyali jelenlét. Kérhetjük a Fény angyalait, hogy simítsák el a fájó emlékek nyomait lelkünkben. Kérhetünk megértést, tanulást, és kérhetjük, hogy haragunk, sértettségünk, fájdalmunk változzon Fénnyé és szeretetté. Sokszor bevillan a felismerés, még mielőtt végiggondolnánk a teljes gondolatsort.

A tapasztalatok újragondolása, újraélése (igen, akkor is, ha olyan érzés, mint csiganyállal hajat mosni) segíti a megélést, az elengedést.

Pálcák a kézben, áldás az úton.