Oldal kiválasztása

Hétfőn még mindig jellemző a kiterjedt spirituális érzékelés, valamint az érzelmek túlsúlya, jóllehet érzelmi szinten megjelenik már az anyagba hozás igénye. Inkább teremtsük meg fizikai síkon, amire lelkünkből vágyunk, mint úgy éljük meg a hétkezdetet, hogy lelkünk mindenhol korlátokba ütközik. Csak egy tipp.

Lelki szinten amúgy is várhatunk gyökeres változást hozó, radikális élményeket. Mivel azonban a változás sosem öncélú, figyeljük meg, ezek az élmények mire tanítanak, mert így a keserűről könnyen kiderülhet, hogy passzol az ízképbe, és az étel vele finomabb, mint nélküle.

A változásoknak ezen a napon köze lehet családi dolgokhoz, akinek pedig családdal vagy múltbéli elszámolnivalóval kapcsolatos jogi ügylete van folyamatban, az figyeljen jobban oda erre a területre.

140324Mostanság egyébként is sűrűsödnek a szűkebb környezetünkből érkező (tanító) helyzetek. Kevés tanító van, akiket hitelesnek tartok, de már mindegyiküktől hallottam, hogy a valódi tanulás nem könyvből történik, és hogy az igazi beavató mesterek nem az indiai guruk vagy a magukat megvilágosodottaknak hirdető észosztók (de még a tiszta tudással rendelkező források sem), hanem a hozzánk közelállók. Azok, akikhez valamilyen módon érzelmileg kötődünk. Aki iránt erős indulatokat és érzelmeket táplálunk (előjel mindegy), ő pedig kiváltképp. Ezzel a tudattal tessék nekiindulni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.