Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tarot: Knight of Wands)

Kép: alphacoders.com (Tarot: Knight of Wands)

Hétfőn fokozottabban érezzük az égi erők segítségét, például a spirituális gyakorlatok területén. Álmainkban és meditációban fontos sugallatokat kapunk, melyek akár jövőnk tervezésében is segítségünkre lehetnek.

Tudom, hogy karácsonyi hajrá, rohanás és még a bááájgli sincs sehol, de ezek a napok nagyon fontosak; érdemes legalább naponta néhány percet szentelni a befelé figyelésnek, az elmélyülésnek. Nagyon jól is esik, figyeljétek meg: kicsit kivonni magunkat a nyüzsgésből. A belső csend új erővel tölt fel, amit aztán lehet hasznosítani más területen.

Akinek marad szabad kapacitása, figyelgesse az életébe mostanság beköszönő tanításokat. Lehetnek ezek szellemi természetűek, de lehetek múltból visszatérő alakok is. Múltunk alakjai általában nem l’art pour l’art térnek vissza, nem is azért, hogy bosszantsanak. Rendesen úgy funkcionálnak, mint egy karmikus Post-it: emlékeztetnek bennünket eleddig elvégzetlen feladatainkra.

A Szer-etet útján járva egyre több dolgot ismerünk fel, egyre több darabját tudjuk a helyére illeszteni az elmúlt élményeink kirakósának. A múlt történeteinek megértése, a leckék megtanulása pedig egyenes úton vezet bennünket életünk uralásához, ami – lássuk be – nem rossz dolog.

Közben pedig folyamatosan ott az Igazság megismerésének inspirációja, a tudásvágy. Érteni és megértetni. És ez nagyon jó.

Pálcák a kézben, áldás az úton.