Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A napokban megeshet, hogy ismét kopogtat a múlt. Nem feltétlenül kapcsolati formában, bár erre is jó esély van. Ha kapcsolatok, akkor fizikai szintű megoldások, megbeszélések kerülhetnek terítékre azért, hogy tovább lehessen lépni, hogy fejlődés legyen. Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent lehet tanulni a múltból… és hogy egy csomó sérülés és fájdalom eleve felesleges lenne, ha hajlandóak lennék megszívlelni a leckét.

A csillagos égen a Mars még a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében fürdik. A Hadúr is azt üzeni nekünk, hogy ha van valami szennyesünk, amit régóta hurcibálunk a hátizsákban, ideje van a nagymosásnak.

Igen, van, hogy a tisztulás erőt és bátorságot igényel. Jelenleg a Jupiter és a Hold szállítják a bátorságot, a Mars pedig az erőt, lendületet. Színtiszta eperhab, amikor minden buzog az erőtől és nem mondhatjuk, hogy – bár tudnánk, mi lenne a helyes – nincs erőnk, hogy lépjünk.

Bizonyára tudjátok Ti is, hogy végső soron a kifogások és halogatások sokkal több energiát emésztenek fel, mint az egyenes cselekvés. Nem mondom, hogy nem lehet egy életen át menekülni. Csak azt mondom, hogy talán nem célszerű.

Pálcák a kézben, áldás az úton.