Oldal kiválasztása

Szombaton (a leghangsúlyosabban, de lényegében a mosti pár napban végig) előkerül (és velünk is marad) a múlt. Abban a vonatkozásban is, hogy mit kellene már magunk mögött hagynunk, de abban is, hogy milyen elrendeznivalók várnak még ránk, amik nélkül nem tudunk továbblépni.

Kép: alphacoders.com (Five of Pentacles)

Kép: alphacoders.com (Five of Pentacles)

Kaphatunk most ajándék rálátást kapcsolati kérdésekre. Ha vannak csontvázak a gardróbban, higgyétek el, sokkal jobb, ha önként cibáljuk ki őket, mint hogyha valakinek a nyakába esnek, aki épp kravátlit keres.

Ha van rendezetlen múltbéli kapcsolatunk; ha adósak vagyunk egy beszélgetéssel, rendezzük le, ha még tehetjük.

Ha már nem tehetjük, akkor gyertya meggyújt, elcsendesedik, belső szent térbe megidéz, mondanivaló előad, szeretettel megölel, megbocsát, elenged. Ez általános recept. Működik. Felszámolja a kísérteteket – akár élőket, akár átkelteket.

Nem kell gondolkodni. Elég ráérezni, és már jönnek is a jelentkezők, akikkel dolog van. A szombat beleérzős, érzékeny, ráérzékelős nap lesz. Ez az egyik különleges szépsége.

Leheletnyivel éjfél előtt a Merkúr átoson a Skorpió jelébe. Kezdetét veszi a titokkutatásra irányuló gondolatiság, a mély összefüggések keresése, a beavat(ód)ás. Ez sem lesz unalmas.

Pálcák a kézben, áldás az úton.