Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Cselekvő szellem és lélek, erő és szabadságvágy dolgozik együtt ezen a csodálatos szombaton azért, hogy életünk szebbé váljon, és hogy legyen elég spirituszunk a fejlődéshez. A délidőben pontossá váló (de egész nap érzékelhető) Telihold energiája mindezt csordultig tölti érzelmekkel.

Ilyenkor hajlamos a szervezetünk visszatartani a vizet (sokunknál látványosan abból a célból, hogy legyen elég utánpótlás, hiszen úgyis minden rebbenő muslicán képesek vagyunk elzokogni magunkat).

Még mindig sistereg a szenvedély, áramlanak az érzelmek, indulatok. Amikor ennek tudatában vagyunk, képesek vagyunk elkülöníteni őket, és csak azokat megélni, amelyeket szeretnénk, amelyekben jól érezzük magunkat.

A hold-cikluson belül ez az állás mindig a kiteljesedésről szól: az újonnan kezdett dolgaink most kapnak erőre, most stabilizálódnak, telnek meg élettel és tartalommal.

A kiteljesedés aktuális üzenete a lelki fejlődésről, a spirituális értelemben vett hazatalálásról, a múlt megértéséről szól, továbbá arról is, hogy a jövő tudatos építéséhez nem kerülhető ki a múlt üzeneteinek megértése. Találjuk meg azt a területet, ahol otthonosan mozgunk, mert ez az az irány, amit születés előtt, halál után kijelöltünk magunknak erre az életre. Az iránytű az érzelmi ficergés, a legnépszerűbb tájolók a libabőr és a könnyek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.