Oldal kiválasztása

A Mindenségnek mindegy, hogyan használjuk a körülöttünk feszülő fényszögek erejét. Ugyanaz az energiafonal az egyik embernek korlát, a másiknak testet öltés. Ugyanaz a motiváció valakinek spirituális tapasztalás, másnak lelki béklyó. Többek között itt is tetten érhető a szabad akarat csodája és a Teremtő remek humora.

Ezekben a napokban talán valaki úgy érzi, mindenhol korlátokba ütközik; csúnya, rossz, gonosz erők – kívülről – blokkolják személyiségét, lelkét, szellemét. Nem jut eszébe egy jó ötlet, nem jön egy tiszta gondolat.  Ilyenkor érdemes lehet megállni és átgondolni a helyzetet. Sokszor csak arról van szó, hogy a homokba dugott fejen lévő érzékszervek eltömődtek, nem működnek tisztán, nem érzékelnek messzire. Magasból nézve a korlát talán kifutópálya, a blokk talán a kirobbanást megelőző fojtás. A polaritás világában élünk, Emberek! Vizsgáljuk meg az érem mindkét oldalát, ha egyszer van neki.

Az útvonal adott, ez igaz. Azonban minden reggel mi döntünk arról: alagútban, hegyen-völgyön, vagy a végtelen égbolton kívánunk utazni.

Pálcák kézben, áldás az úton.