Oldal kiválasztása

Van úgy, hogy lehetőséget kapunk az élettől, hogy ne csak megéljük, hanem meg is értsük érzelmeink bonyolult szövevényét. No, most is ilyen kegyelmi napok peregnek.

Kép: wallpapersmela.com

Kép: wallpapersmela.com

Aki nem ijed meg a villanyoszlop árnyékától, most rá tud látni érzelmi téren alkalmazott mintáira.

Aki a lelkizésre nem rezonál, még mindig megélheti a Nap és a Neptunusz fényszög-kapcsolatát úgy, hogy fellebbenti a fátylat bizonyos titkokról. Hogy átlát a szitán.

Az átlagos TV-néző nem nagyon szokta szeretni azt a jelenséget, amikor valaki semmi idő alatt kristálytisztán levesz egy helyzetet, hiába a füstgép és a szembereflektor. Élnek a Földön olyan elvetemültek, akik egyszerűen nem ülnek fel az ámításnak. Sőt, esetleg még elnézően mosolyognak is egyet, ha találkoznak vele. Ezek az alakok persze úgy kezdték, hogy először a saját maguknak címzett hazugságokat porlasztották el.

Önmagunknak hazudni, és aztán a világra haragudni: szerintem gyáva és felelőtlen dolog. Eljött az ideje, hogy (aki még nem tette) szépen fokozatosan (vagy egycsapásra) befejezzük saját magunk és mások ámítását. Most lehet az a pillanat, amikor a kelő Nap feloszlatja a ködöt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.