Oldal kiválasztása

Ismét fontosabbá válik a női minőség, az érzelmek és a család, esetleg ezek kombinációi. Fokozottan megjelenik a rend iránti igény az érzelmek területén is. Számítani lehet a családi életet érintő radikális változásokra, melyek érinthetik az anyagi körülményeket, de lehetnek lelki vonatkozásúak is attól függően, ki-ki hogyan éli meg az égi princípiumok erőszintjeit.

Kreativitásunkban a női energiák, a lélek rezgései jelennek meg teremtő erőként. A passzív, befogadó (női típusú) alkotások fellibbenthetik a misztika világát elfedő sűrű fátylat egy-egy lopott pillantás erejéig.

Ezekben a napokban szintén szerepet kap a lélek ereje. Bizonyos szituációk – melyeket talán rossznak ítélnénk – rávilágítanak arra, mennyivel nehezebb terhelés alatt is talpon tudunk maradni, mint valaha gondoltuk volna. Ha egy hideglelős-izzadós szituációban még mindig lábon állunk – mint a kukorica – nyugodtan veregessük vállon magunkat.

Ez az időszak megmutatja, hogy a bennünk lévő férfi és női típusú erőket hogyan tudjuk együtt működtetni, és lehetőséget kapunk arra, hogy a teljesség üzenetét hozzuk át az anyag világába.

A minket körülvevő rend (rendezettség) – azon túl, hogy belőle lelkierőt meríthetünk – segíthet a termékeny gondolatok, kreatív energiák mibenlétének megértésében, az aktivitás és passzivitás egyensúlyának megtalálásában.

Főleg édesanyák figyelmébe: ahhoz, hogy adni tudjunk, valahonnan nekünk is kapnunk kell. Ha nem tanulunk meg el- és befogadni, borul az egyensúly.

 

Pálcák a kézben, áldás az úton.