Oldal kiválasztása

Nyilas Vénusznál gyakran előkerül a női típusú istenkeresés. Már a zodiákusi jelnél is, de teljes gőzzel majd akkor, amikor a Nyilas csillagkép lesz érintett. Jelenleg a szépség és a szerelem planétája a Skorpió csillagainál halad az égbolton. A Skorpió csillagkép és a Nyilas zodiákusi jel együttes üzenete egyszerre jelöli ki az értelem és az érzelmek, a lelkiség szerepét.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A mostani égi koreográfia rejtett (?) üzenete, hogy tanulni szívvel is lehet ám, és hogy a lényegi dolgokat érzelmeink vésik belénk. A hagyományos oktatási rendszerrel ellentétben a Sors valóban lényegi dolgokat mutat meg nekünk, és nincs felsőbb osztályba lépegetés, amíg csupán visszaböfögni tudjuk az anyagot. Az Élet magasról szottyant arra, tudjuk-e az eszünkkel, hogy a szeretet feltétel nélküli, és hogy a másik ember (ahogy a bennünket körülvevő világ) érzelmeinket, gondolatvilágunkat tükrözi. Amíg csupán tudjuk a fontos spirituális törvényeket, mi is nagy pislogások közepette csücsülhetünk a karmikus centrifugában, mint magukat teljes egészében matéria-hívőnek valló társaink.

A Lélek iskolájában az jelenti az aláírt indexet, hogy felismerjük saját mintáinkat, és reakcióink alapján önmagunkról tanulunk. Nem az lesz a lényeg, hogy anyós megint beszólt, hanem hogy ez engem miért érint érzelmileg. Így, az érzelmek által tanuljuk meg a valóban fontos dolgokat. A befogadó, intuitív tanulás pedig egyértelműen női típusú működés, és analóg a Nyilas Vénusszal. Viszont mögüle az érzelmek, befelé fordulás, rejtelmek kutatása nem elhagyható, ami viszont már a Skorpió csillagképben ragyog.

Ha Isten valóban az a beteg lelkű frusztrált közgazdász lenne, akinek évszázadok óta beállítják, nem tudott volna olyan világot teremteni, ahol ennyire a helyén van minden. Mert igen, minden a helyén van. Minden úgy működik, hogy fejlődési, tanulási lehetőségeink biztosítva legyenek.

Nem felismerni a sanszokat, elszalasztani az alkalmakat: az Élet pazarlása.

Pálcák a kézben, áldás az úton.