Oldal kiválasztása

21-én koraeste lép át a Nap a Rák zodiákusi jelébe, és ezzel az akcióval hivatalosan is nyarat hirdet. Ez az év legrövidebb éjszakája, tehát ezen az éjjelen kell(ene) lobbanjanak a termékenységvarázsló örömtüzek.

Kép: theeeel.com

Kép: theeeel.com

Igen, ezen az éjjen, nem pedig Szent Ivánkor, amikor már minden varázslat ideje legalább egy napja elmúlt. Merthogy a három nap, három éjjel tartó mulatságok (magas frekvencián rezgő isten-emberek közös szertartásai, varázslatai) ideje (éppen úgy, ahogyan a kör szemben lévő fordulati pontján, karácsony ünnepén) a napforduló napja, és az azt követő két nap. Három nap, három éjjel: megadjuk a testnek, a léleknek és a szellemnek is, ami az övé. Ha Ivánkor ugráljuk át a tüzeket, ennek akkor már legfeljebb szőrtelenítő funkciója lesz, azt meg ugye elég fura csoportosan művelni, különben pedig tisztára fájdalmas.

Ha lenne parázsjárási ambícióm, azt is erre az éjre időzíteném, első (néhány) alkalommal persze olyasvalaki védőszárnyai alatt, aki megfelelően fel tudja erre készíteni testemet, lelkemet, szellememet. Nem mondok neveket, a választás ráérzéses alapon működik. Aki nekem a Nagy Ász, másvalakinek talán kutyaütő kókler, és fordítva.

Aki fontosnak érzi, hogy méltóképp megülje a Fény nyári ünnepét, már hajnaltól készítheti teljes önvalóját az estére. Ilyenkor nem is annyira a befelé figyelésen van a hangsúly, mint inkább azon, hogy azokkal legyünk, akiket szeretünk, olyan dolgokat csináljunk, amik vidítják lelkünket. A barátokkal foganatosított könnyes kacagások abszolúte számolnak.

Arra figyeljetek oda, hogy a Mars és a Nap együttállása még tart, ezért aztán bármely szertartásnak az ereje most többszörösére nő, ezért hát fokozottan igaz az ősi bölcsesség, mely szerint precízen fogalmazzon, és százszor gondolja meg mindenki, mit kíván.

Továbbá arra is figyeljetek legyetek szívesek – amennyiben dobolás is történik a szertartásban –, hogy a kezetek ne lefetyeljen össze-vissza, hiszen minden ritmussal, minden rezgéssel különböző láthatatlan dimenziókat, egyéb lényeket idézünk meg. Aki nem tud megfelelő védelmet kialakítani a szertartásban, vagy nem érzi ezeket az erőket, inkább énekeljen magyar népdalokat, azokkal egész biztosan nem lehet hibázni, sőt!

Egyebekben – körülbelül akkor, amikor a Nap jegyet vált – a Hold éppen a Regulus körül cselleng, aki pedig az Oroszlán csillagkép szívét jelölő csillag, analógiában a sugárzó, feltétel nélküli, bátor (esetenként védelmező) szeretet tartozik hozzá. Minden együtt van tehát ahhoz, hogy a nyarat a tiszta Szeretet igézetében, őszinte szívvel, örömmel és ragyogásban indítsuk.

A többi aztán a Mindenség dolga.

Arról, hogy miről szól a Rák ideje, holnap olvashattok néhány kulcsszót.

Pálcák a kézben, áldás az úton.