Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Július 8-án a Nap szemben fog állni a Plútóval. Ez önmagában az ösztönvilágunkra való rálátást jelenti. A világosságra törekvést a mélyen bennünk nyugvó/megbúvó motivációkkal kapcsolatban. Most azonban a Nap mellett – segítő erőként – ott a Merkúr is. Tehát az értelem, a gondolkodás és a kommunikáció is színezi az egyenletet.

Nem szokott egyszerűen menni, hogy magunkba nézvén elfogadjuk, hogy amit ott találunk, az van. Tényleg ott van. Aztán amikor ezzel többé-kevésbé már megbarátkozunk, akkor következik az, hogy valahogyan fel szeretnénk dolgozni mindezt. Ehhez sokszor segítséget kívánunk igénybe venni. Igen ám, de a feldolgozás egyik lényeges lépése, hogy szavakba öntsük, ami van. Lehetőleg úgy, hogy igaz legyen, amit mondunk. Vagy legalább közel legyen a valósághoz. De mi van, ha ez nem is olyan könnyű?

Leereszkedni saját alvilágunkba, megnézni, mi van ott, majd felszínre hozni, ami értékes – mindezt anélkül, hogy egy pillantást is vetnénk hátra. Tekintetünk mindig előre-felfelé. Hm.

A most következő pár napban ajándékot kapunk a Kozmosztól: a rálátás, a megértés és a cselekvés ajándékát. A játéktér az érzelmek birodalma, a lehetséges cél és megoldás az előrelépés, a fejlődés – a tapasztalat ösvényén.

A színpad kész, a függöny nemsokára felgördül. Ideje játszani.

Pálcák a kézben, áldás az úton.