Oldal kiválasztása

Az érkező vasárnap szépséges üzenete még mindig a gyógyítás. Akinek a misztikus beavatás jobban passzol, annak mondom, hogy változatlanul azokat a napokat éljük, amikor megtanulhatjuk kézben tartani a két legerőteljesebb, leghatékonyabb energiát, amivel rendelkezhet az ember: ösztöneink és gondolataink erejét.

Amikor azt mondom, hogy kézben tartok valamit, az azt jelenti, hogy megismertem a természetét, az erejét, a hatótávolságát, és én irányítom arra és addig, ahova és ameddig akarom. Kedvem szerint bekapcsolom, és nyugodni küldöm, amikor úgy kívánom.

Vegyük például, amikor szerelmed édesanyja mágikus beavatói minőségét gyakorolja (=belebeszél az életetekbe). Érzed a robbanni készülő atomot magadban, ám ezúttal nem üvöltöd le a haját, miközben felmatricázod a falra, hanem felismervén a benned ébredni készülő erőt, szeretettel átöleled a tapasztalást, aztán angyali mosollyal kisétálsz a helyzetből. Aztán később, valamikor este, az otthon nyugalmában előhívod a korábbi erővonalat, de magasabb szintre emeled: megalkotod a Medusagorgó tánca című rockballadát, amivel százezreknek segítesz nemesedni.

131208

Ezen a vasárnapon érdemes időt szentelni a beszélgetéseknek. Jó dolog a misztikáról beszélgetni, társaink tükrében többet tudhatunk meg saját belső minőségeinkről, emellett lehetőségünk adódik levágni magunkról a nehéz, kellemetlen, lehúzó ballasztokat.

Jó, ha tudjátok: aki most lelki kérdésekkel foglalkozik, figyel az álmaira, érzéseire, esetleg meditációs gyakorlatokat végez, sokat tesz lelke és szelleme tisztításáért, sokat tesz azért, hogy megtisztuljon a múlt terheitől.

Itt is érvényes, hogy „amint kint, úgy bent”, ezért szeretettel ajánlom mindnyájatoknak, hogy fogyasszatok sok tiszta vizet, egyetek itthon termett gyümölcsöt-zöldséget, mert ahogy a test tisztul, úgy lesz tisztább a lélek is. Ha most nem isztok alkoholt, és leteszitek a cigarettát (ami könnyebb, mint gondolnátok), mellőzitek a kávét és a csokikát, már egy nap alatt változást tapasztalhattok. Főleg, ha megtámogatjátok a tisztulás folyamatait valami intenzív mozgással a szabad levegőn, utána pedig szaunával, vagy váltózuhannyal.

A szennyező anyagoktól, mérgektől és salaktól tisztuló test jobban átengedi a magasabb világok, égi segítők üzeneteit. Minél tisztább a fizikai test, annál kevésbé zavarja össze a másik oldalról érkező tiszta sugallatokat.

Vasárnap tehát ha tehetitek, foglalkozzatok önmagatokkal, kívül és belül is. (Ha nem tehetitek, akkor is.) Csodás lesz.

Pálcák a kézben, áldás az úton.