Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Akármivel kapcsolatban érezzük is a szerelem lángolását, szombaton ezen a téren új távlatokat érzékelhetünk. A szerelem tüze megvilágítja az isteni igazságokat, és láthatóvá válik, hogy valódi perspektíva abban van az életünkben, ami iránt szerelmetes lelkesedéssel viseltetünk.

Újonnan induló (vagy újjászülető) kapcsolatainkról az első percben érezhetjük, hosszútávra szólnak-e, vagy időleges üzeneteket, tapasztalatokat hoznak.

Az, hogy valami átmeneti vagy tartós, se nem jó, se nem rossz. Nem minden hivatott örökre életünkben maradni, és ez így van rendjén. A művészet az, hogy különbséget tegyünk átmeneti és örök dolgaink között, és viselkedjünk életünk minden minőségével ennek megfelelően.

Gondolkodásunkat rövid ideig ismét átszínezi a fékezhetetlen szabadságvágy, és a tisztaság inspirációja. Ami az elmúlt időszakban akadozni látszott, most ismét megindulhat egyenesen, gördülékenyen előre, akár kommunikációról, akár valamely üzleti vállalkozásról van szó.

Ötleteink, gondolataink lelkesítenek, erőt adnak. Könnyen megy a tanulás is, és magabiztosan szerepelhetünk vizsgahelyzetekben. Aki nyelvet tanul, most megtáltosodhat.

Gondolkodtatok már azon, hogy a nyelvtanulás nem csak az angolt meg a spanyolt jelenti? Hanem esetleg azt is, hogy szentelünk időt annak, hogy megtanuljuk társaink egyéni nyelvjárását beszélni. Hogy a megértés tiszta szándékával figyelünk valakire, és úgy szólunk hozzá, hogy biztosan utat találjunk szívéhez. Ez sem utolsó szórakozás ám!

Pálcák a kézben, áldás az úton.