Oldal kiválasztása

Csütörtökre virradó hajnalon, még az álmok idején áll együtt a Nap a Holddal a Rák jelében, a Pollux csillag energiavonalán, miközben a Merkúr és a Mars az Ikrek köldökénél halad.

Kép: alphacoders.com (Moonglow)

Kép: alphacoders.com (Moonglow)

Az új kezdetekben most az érzelmek és a múlt tapasztalatai fontosak. Felmerülhetnek új dolgok családi vonatkozásban is.

Erőnket most az adja, hogy a polaritás világában, az ellentétek megismerése és uralása (működtetése) által megtaláljuk saját belső középpontunkat. Testi szinten is akkor tudunk optimálisan erőt kifejteni, ha a köldök alá lélegzünk, oda gyűjtjük az éteri energiákat. Most kozmikus értelemben is ott az erő, és ez az erő elsősorban a kommunikációt (a megértés és megértetés varázslatát) szolgálja.

Az új szintre lépés kozmikus jelentésben annyi, mint testvérként (és nem ellenségként) tekinteni a másik emberre. Pollux üzenete: megjeleníteni fizikai síkon, megélni a mindennapok világában az örökérvényű üzeneteket, a halhatatlan értékeket. Halhatatlan érték pedig igazán kevés van. Pillanatnyilag talán csak egy jut eszembe, ami viszont mindennek az eredője.

Jelen Újhold arra tanít bennünket, hogy egymás ellen küzdeni: tékozlása az időnek, erőnek. A megoldás a felvállalásban van; hosszútávon a vállvetve cselekvésben a Fény, az ébredés érdekében – testvérekkel, szövetségben.

Pálcák a kézben, áldás az úton.