Oldal kiválasztása

Kedden erősödik a ráérzések, érzelmek befolyása. Kicsiny belső hangunk ezen a napon nem suttog, hanem üvöltve rázza a lámpását. Minden vágya, hogy figyeljünk végre Rá. Lelkierőt kapunk az Égiektől és szenzációs ötleteket is, melyek a Rend megvalósulását segítik elő életünkben.

Értelem és érzelem kiegyensúlyozottan működhet; túllogikázott, átagyaltra lúgozott világunkat lágyítják az érzelmeink, újra emberi hellyé teszik álmaink és megérzéseink – ha hagyjuk. Mert jó dolog a rálátó értelem, a bölcsesség, az igazságkeresés, de csalhatatlan iránytűként mégis érzelmeink vezetnek bennünket, a legfőbb érzelem, a legtisztább állapot pedig a szeretet. Holnap is lesz alkalmunk gyakorolni. (Tudjátok: a dugóaraszolásban elénk pofátlankodó őstulok autós, aki miért nem ványadt el még az inkubátorban, egyébiránt pedig harapna lóherét a nyelvébe… no, ő lesz az alany, akin a szeretetsugárzó képességünket kiválóan lehet tesztelni.)

Ideje van most az érzelmi viharoknak, üzenő álmoknak, sírásnak – annak is, aki egyébként nem sír(ás)ós – és egyéb válogatott lélektornászós lehetőségeknek.

131112

Emellett viszont lassan kezdjen figyelni, aki párkapcsolati téren mínuszos egyenleget göngyölít: nemsokára esély nyílik a változásra. Aki tudatos gondolataira, és egy ideje a nagyobbnál nagyobb Ő manifesztálásán ténykedik, ne lepődjön meg, ha tevékenységét siker koronázza. Gyakorlati javaslat (nem asztrozófia, hanem praktikum): ha meg is pillantjuk, ha első látásra is, ha mindketten tudjuk is… azért az első randevún kéretik tartózkodni a meggyűrűzős, fészekrakós témáktól. Ha tényleg Ő az, lesz még rá idő.

Aki nem szerelmi téren machinál, hanem esetleg anyagi szinten akarna harmóniát teremteni, várja a radikális változást, az előrelépést, az elkövetkező néhány napban jó eséllyel megtalálja a számítását.

Fontos, hogy akár kapcsolati, akár anyagi, akár bármilyen kérdéskörről legyen szó, tanuljunk meg (újra) beszélgetni. Azért hangsúlyozom, hogy egyértelmű legyen (és mert szívügyem): beszél-get-ni. Nem kossuthrádiósan ráönteni társunkra a senkit nem érdeklő miújságot. Nem. Kérdezni, meghallgatni a választ, megérteni, reagálni rá. Türelemmel. Csendekkel tarkítva. Odafigyelősen. Ja, hogy régimódi és időigényes? Hja, kérem, az örök dolgok tesznek a divatra.

Csak töretlen bizalom!

Pálcák a kézben, áldás az úton.