Oldal kiválasztása

A hét közepe azért lesz fantasztikus, mert kozmikus segítséget kapunk ahhoz, hogy rendbe tegyük életünkben a káoszos polcokat. Ha figyelünk, észrevehetjük, hogy minden olyan szándékunk, amely a helyretételt, rendezést célozza, váratlan és intenzív segítő erőket kap. Igaz ez akár a házimunkára, akár a munkahelyi összevisszaságok, kapcsolati mestercsomók kibogozására.131016

Ezen kívül kapcsolatainkból olyan tanításokhoz, felismerésekhez juthatunk, amiktől kettéáll a fülünk. Az emberi kapcsolatokban ez az időszak a meglepő megoldásoknak kedvez, de benne van a pakliban a szabadságvágy, a zárt keretekből való kitörés is. Ha a szerelemre szűkítjük ezeket a fogalmakat, bizony előfordulhat, hogy szembe kell néznünk azzal a valósággal, amely nem ismeri a másik lélek megláncolását, birtoklását.

Segíthet ezt a helyzetet uralni, ha elmerengünk a következőn: a fogoly folyamatosan, mindig szabadulni akar. Akinek viszont mellettünk a helye, akkor is maradni fog, ha felszedjük a kerítést, nyugdíjazzuk a bilincseket. És vajon mi értékesebb: ha valaki azért nem megy, mert mozdulni sem tud a láncok miatt, vagy ha valaki szabadon, a világ valamennyi csábító ígérete ellenében választja a maradást?

Pálcák a kézben, áldás az úton.