Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tales to tell)

Kép: alphacoders.com (Tales to tell)

Csütörtökön könnyen megy a takarítás és a rendrakás akár fizikai, akár lelki értelemben. A türelmet igénylő, pöszöléses dolgainkat is érdemes erre a napra időzíteni, ilyenkor az alapvetően eltérő lelki alkat is jobban viseli a monoton, aprólékos dolgokat.

Jó napok ezek arra, hogy tanulmányokat kezdjünk, és konkrétan, célratörően ki tudjuk fejezni gondolatainkat. A szabatosság most nem feltétlenül jelent terjedelmi visszafogottságot. Különösen elvi kérdések megvitatása esetén lehetünk hajlamosak székfoglalók megtartására. Folyamatosan előtérben van az istenkeresés, a vallási és filozófiai elmélkedések, valamint az Igazság úgy általában.

Tüzes jelekben vándorló bolygókról lévén szó, az (egyéni) igazságok kinyilvánítását sok esetben kísérheti szenvedély, lelkesedés. Jóllehet a konfrontáció nem kizárt, ebben az időszakban nem esik nehezünkre az sem, hogy mások helyzetébe képzelvén magunkat, ne lássuk annyira élesnek az ellentéteket.

Aki hajlandó arra, hogy az ő valóságán kívülről is meghalljon gondolatokat, újfajta gazdagságot fedezhet fel önmagában. A (nép)mesékben, (h)ősregékben rátalálni a bölcsességre: a nemesedni képes elme ismérve.

Pálcák a kézben, áldás az úton.