Oldal kiválasztása

Az elkövetkező napok rendkívül elegáns hatások alatt telnek. Érintett lesz a tanulás, a gondolkodás úgy általában, és saját filozófiánk.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Fogékonnyá válunk az igazság keresésére, és aki bátor, kitalálhat magának ebből egészen újakat is. Az egy nagyon komoly szint, amikor az ember tanulmányozza rég halott, hírneves gondolkodók munkáit, és ezekről elmélkedik. Komolyabb, mikor ezekről vitatkozik, érvel, megbeszél, körbeforgat, más szemszögből vizsgál. Ha ez már olajozottan megy, el lehet kezdeni óvatosan elengedni a segédkereket, és önálló gondolatokat növeszteni.

Eleinte nem megy ez könnyen, nagyon egyszerűen vissza lehet csúszni a megszokott dogmák közé, a szellemi vakvezető sínekre. De azért van most Uránusz-Jupiter-Merkúr érintettség, hogy legyen elég eszmei tartalék áttörni a korlátokat és megtalálni saját igazságunkat a világban.

Fontos most a megértés, helye van a jó értelemben vett agyalásnak. A jó értelemben vett agyalás az, amikor nem egyre mélyebbre gondolkodjuk magunkat a létspirálon, és futtatjuk magunkat a szellemi mókuskeréken, hanem amikor az élet valódi lényegét kutatjuk, ezen töprengünk, és a merengés hatására új utak alakulnak életünkben, új szintre emelkedhet tudatosságunk. És fura módon a hasznos agyalás segít lelkünknek a szabaddá válásban.

A mostan dolgozó aspektusok életünk, sorsunk újraértelmezését is segítik. Meghatározhatunk új irányokat, szokatlan dolgokba kezdhetünk, és mindezt egyszerre láthatjuk rövid- és hosszútávon. Egyszerre a részleteket és a távlatokat, ami már önmagában is királyi közérzet.

Pálcák a kézben, áldás az úton.