Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tarot)

Kép: alphacoders.com (Tarot)

A péntek a Skorpió Újhold varázslatos üzenetével kezdődik, melyet a Vénusz tündöklése gazdagít. Új kezdeteinket ezúttal az érzelmek színezik át. A megújulásban, újjászületésben kulcspozíció jut a spiritualitásnak. Figyeljünk arra, hogy – ebben az időszakban különösen – a szexualitás és a szerelem művészete magasrendű spirituális tevékenységgé válhat. Egyszerű (de ettől még otromba) hazugság, hogy a test nem képes imádkozni.

Amint Újholdnál kezdünk, az elkövetkező két hétben azt gyarapítjuk, azt teljesítjük ki. Ügyeljünk hát arra, mi születik most lelkünk mélyén, mit ringatunk érzelmeink bölcsőjében, és a sarjadó tiszta, szeretetteli minőséget gondozzuk a következő napok során, hogy életünket magasabb szinten élhessük.

Pár nap alatt most gyorsan átkerült a hangsúly a Mérleg jeléről a Skorpióra, az egyensúlyi helyzetekről, a harmóniáról a szenvedélyek területére. A Nap, a Hold, a Vénusz és a Szaturnusz segítő energiájával juthatunk közelebb lelkünk titkaihoz. Most a szeretetet nem csupán társaink felé élhetjük meg, de tapasztalhatjuk az áradó, isteni Szeretet ajándékát is.

Jó taktika, ha nem tartjuk meg magunknak, amire rátaláltunk. Legyen az szeretet, vagy gyengéd érzelmek: szórjuk, pazaroljuk, mutassuk ki! Gazdagabb lesz a világ.

Pálcák a kézben, áldás az úton!