fbpx
Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Angel of Joy)

Kép: alphacoders.com (Angel of Joy)

Vasárnap hegyezzük szívünket álmaink üzenetei és a megérzéseink felé. Meditációban is lényeges tartalmakat tölthetünk le a Mindenségből.

Ezen kívül egyre határozottabban érezhetővé válik cselekedeteinkben, aktív életünkben a szabadságvágy. Az aktív életet úgy értem, hogy nem csak álmodozunk róla, hanem hajlandók vagyunk tenni is érte, ami pompás, mert minden erő a rendelkezésünkre áll. Ehhez csak annyi kell, hogy kétség nélkül, biztosan tudjuk minden pillanatban, hogy soha nem teszünk az utunkra nehezebb terhet, bonyolultabb feladatot, mint amit el tudunk hordozni, vagy meg tudunk oldani. A szükséges szerszámok pedig ott lapulnak a tarisznyában, a hamuban sült mellett.

A mostani napokban olyan dolgokat kezdhetünk el, amelyek visszaállítják az egyensúlyt, harmóniát hoznak. Azok a kapcsolatok, amik most indulnak, magukban hordozzák a teljesség megélésének, a kiegészülésnek a lehetőségét. Nem feltétlenül és kizárólag párkapcsolati értelemben.

A levegőben vannak a szokatlan ötletek, a különleges (akár forradalmian új) inspirációk, meglehetősen nagy számban. Ők pedig mind-mind arra várnak, hogy valaki valósítsa meg őket az anyag világában.

Amikor belekezdünk valamibe, ami mégoly látványosan hordozza is a szabadság üzenetét, tartsuk észben, hogy csak az lehet szabad, ami tiszta és őszinte.

Pálcák a kézben, áldás az úton.