Oldal kiválasztása

A hét vége szintén gazdag termékenység-üzenetekben. Használjuk ki a lehetőséget és alkossunk, faragjunk, készítsünk ágyat vagy motoszkáljunk a kertben, írjunk verset vagy zenét! Élvezzük, hogy pattognak az ötletek a fejünkben, és mutassuk meg a lelkünket, ha vágyunk erre. Akinek nem megy egyből közvetlenül, az használhatja a művészeteket, az is remekül működik.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Találkozásainkat tekintve most ismét olyan társainkkal kerülünk kapcsolatba, akikkel megélnivalónk, vagy rendeznivalónk van. Ettől felesleges megijedni. Ha most elmegyünk egymás mellett, úgyis találkozni fogunk a következő körben. Nincs miért sietni, nincs miért várni. Itt is fontos a ritmus: akkor történjenek a dolgok, amikor idejét érezzük.

A mostani néhány napban a női misztériumok is előtérbe kerülnek. Aki kevéssé érzi jól magát a bőrében, talán ideje elgondolkodnia azon, hogy az értékek, amelyek mentén él, vajon a sajátjai-e, vagy csupán kritikátlanul beépített, megkérdőjelezni nem mert, ám személyiség-idegen dogmákról van szó.

A nőiségnek új aspektusai ébrednek. Nem csak most. Mindig.

Pálcák a kézben, áldás az úton.