Oldal kiválasztása

A szerda sok lehetőséget tartogat a hisztire, sértődésre, befordulásra. Az Univerzum azonban bölcs, és ugyanekkor megteremti annak a lehetőségét is, hogy ne ezt a szintet éljük meg. Leírni is csak azért írtam, hogy felismerhessük a jelenséget, ha társaink belefutnak ezekbe az érzelmi szögesdrótokba.

Kép: shadowscapes.com (Tarot - Strength)

Kép: shadowscapes.com (Tarot – Strength)

Tény, hogy ez a nap rengeteg tüzet, szenvedélyt tartogat. Tény, hogy Mars-Merkúr együttállásnál az ember hajlamos előbb szúrni, mint gondolkodni (a verbális találat is találat). Van, hogy ezek alatt az égi erők alatt fontosabb a győzelem, mint a konszenzus. Egészen addig, ameddig fel nem ismerjük ezt.

Mert ha felismertük, azonnal segítségül hívhatjuk a Vénusz haladásának csodáját. Történik ugyanis, hogy a Szer-elem és a harmónia planétája eléri a csillagos égen a Regulust, az Oroszlán csillagkép szívét, a feltétel nélkül áradó szeretet megjelenítőjét. Mivel pedig járása lelassul, és éppen itt vált irányt, ez az égi helyzet nagyjából 21 napig fog tartani.

A 21 nap nagyon sok szempontból jelentős. Például egyes vélekedések szerint ennyi idő elég, hogy átvigyünk bármilyen változást test-lélek-szellem szintjén. Legyen az szokás, tulajdonság, vagy bármi.

Az elkövetkező 21 nap definíció szerint a csodák ideje. A megjelenési lehetőségek pedig végtelenek: szerelem, kapcsolatok, harmónia, szépség, szenvedély, saját életünk uralása, büszkeség; egyszóval minden és bármi, amit legmerészebb álmainkban képesek vagyunk megálmodni.

Ráadásként pedig tapasztalhatjuk, hogy a szeretet nem feltétlenül gyenge, még csak nem is feltétlenül gyengéd. A szeretet maga a tiszta, gyógyító ERŐ.

Mondtam, ugye, hogy az Élet gyönyörű?

Pálcák a kézben, áldás az úton.