Oldal kiválasztása

Húsvét vasárnap érezhető már, hogy a Nap közelíti az Uránuszt. Az állás hétfőn lesz egzakt.

Kép: alphacoders.com (Phoenix)

Kép: alphacoders.com (Phoenix)

Egész biztosan véletlen megint, hogy a húsvéti misztérium csoda-napjaira esik az az üzenet, amely a tisztaságról, szabadságról szól. Biztosan semmi jelentősége annak, hogy éppen vasárnap és hétfőn mutatja meg magát az égen a cselekvő szabadság sorsfordító ereje.

Vicceltem. Nem hiszek a véletlenekben.

A pénteki és szombati befelé figyelés, erőgyűjtés időszaka után elérkezett a feltámadás ideje. Most van itt az idő, hogy a lélek tájairól az anyag világába hozzuk azokat a minőségeket, melyek segítségével radikális fordulatot vehet életünk. Most aztán tehetünk a fejlődésért, az előrehaladásért az élet minden (és bármely) területén.

Cselekedeteinkben megnyilvánulhatnak különleges, zseniális késztetések és képességek, és ezeken a napokon felesleges lenne bármin is csodálkoznunk, hiszen ez a két nap maga az élő csoda.

Az eddigi (belső) változások eredményeképpen láthatjuk most, hogy a teremtett világban definíció szerint bármi megtörténhet. Ideje, hogy aktív részesei legyünk saját életünknek, és felvállaljuk feladatainkat és lehetőségeinket, ahogyan eredetileg is terveztük.

A Kozmoszban minden energia, az emberlény pedig azért van itt a Földön, hogy megtanuljon ezzel az energiával bánni. A tanulást mondhatnám másképpen úgy is, hogy újra emlékezni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.