Oldal kiválasztása

Szerdán érezhető lesz már a teremtő energiaszál, mely az elkövetkező hónapokban összekapcsolja a Szaturnuszt és a Neptunuszt.

Kép: alphacoders.com (Tarot - The Magician)

Kép: alphacoders.com (Tarot – The Magician)

Elöljáróban az alacsony szintekről csak annyit, hogy az alkohol és különféle kábítószerek gátként, fizikai korlátozó tényezőként is megjelenhetnek életünkben. Nem azt mondom, hogy ne éljetek ezekkel, azt viszont szívből javaslom, hogy ne váljatok függővé tőlük. Amíg a tudatos elme fénye az úr, és a mértékletesség vagyon gyakorolva, a tudatmódosító szerek (a TISZTA tudatmódosító szerek, és nem, a hígító nem számít ebbe a kategóriába) bizonyos mértékű fejlődést is lehetővé tehetnek a spirituális úton. Gondolok itt például a valódi szőlőből, hagyományos eljárással készült minőségi borra, amelyben valóban ott az igazság fénye.

A csapda legtöbb esetben az szokott lenni, hogy az ember nem gyakorol mértéket, és nem képes különválasztani a víziókat, nem tud különbséget tenni a különböző irányból érkező sugallatok között, illetve mankók (pótszerek) nélkül elveszti a képességét a révülésre, merengésre, ellazulásra. Személyes véleményem szerint ezen az úton sokszor olyan magas a hídpénz, amit már nem érdemes megfizetni. Tehát: ha nem vagyunk ezer százalékig biztosak abban, hogy minden pillanatban feszesen tudjuk tartani a gyeplőt, akkor inkább ne nyergeljünk.

Ha elvonatkoztatunk a tudatmódosító szerektől, ez az égi helyzet a spiritualitás gyakorlati tapasztalásáról szól. Ilyenkor tapasztalhatjuk saját bőrünkön, hogy a látható gyökere tényleg a láthatatlanban van. Persze máskor is így van ez, de az elkövetkező viszonylag hosszú időszakban a hatásokat és eredményeket alkalmasint gyorsan észlelhetjük.

Sikerrel kísérletezhetünk azokkal a gyakorlatokkal, ahol fontos az idő. Nem feltétlenül idő mint időtartam, hanem idő mint kitartás. Vizsgázhatunk abból is, vajon milyen szilárdan tartunk ki amellett, amit célul tűztünk magunk elé.

A mágikus gyakorlatok közül érdemes most leporolnunk és újra elővennünk a koncentrációs technikákat. Nem is hinnénk, hogy ezek a rövid és nagyon egyszerű gyakorlatok életünk milyen sok területére hatnak jótékonyan. Van úgy, hogy naponta néhány perc koncentrációs gyakorlat beiktatásával az ember egész életminősége látványosan javul. És nem azért, mert ez varázsszer, hanem mert sok elme (ebből következően sok élet) eleve annyira kócos, hogy egyetlen rendező mozdulat nagyságrendi javulást eredményez.

Nem bonyolult.

Ezen kívül nézzük egy pöttöm ideig ismét a kapcsolatokat: még mindig támogatják az égiek a kapcsolati kommunikációt. Ki lehet mondani, mi szorul tisztításra, és nagyon sok dolgot tudunk mostanában tisztázni belül és kívül, kapcsolati értelemben is. Bátor hölgyeknek (és uraknak is, ami azt illeti) lehetőségük van rálátni a női energetikára, a gondolati erők és az ösztönerők uralásának és irányításának miértjére és mikéntjére. Ahogy máskor is: a válasz most is belül keresendő.

Aki keres, most is talál.

Pálcák a kézben, áldás az úton.