Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Vasárnap lelkünk mélyéig átjár a szabadságvágy. Fogékonyak leszünk az újdonságokra, ugyanakkor messzire szaladunk bármilyen kötöttség, kötelezettség elől, ami nincs összhangban érzelmi életünkkel. Mi is vágyunk a szabadságra és társaink is, ezt tartsuk észben. Nem azt mondom, hogy engedjük hosszabbra a láncokat, hanem hogy ne legyen lánc.

Ez a szabadság adja vissza az ember egyik legfontosabb értékét, és biztosítja azt, hogy bármibe kezdünk, az már nem a megalkuvásról, nem a szolgaságról fog szólni.

Gondolati szinten újra a család és az érzelmek felé fordulunk. Több szinten hangsúlyossá válik az anyaság és a gyermekvállalás; akár fizikai, akár szellemi, akár lelki értelemben.

Másik – de legalább ennyire izgalmas – vonalon erőt kapunk a Kozmoszból a cselekvéshez, a mozgáshoz, a lelkünkből induló késztetéseink megvalósításához.

Aki nem csak dumálósban tolja, hogy tenni akar a kapcsolatai jobbítása érdekében, annak itt a pompás alkalom. Érkezik a tetterő, a lendület, a szükséges energia a harmónia megteremtése érdekében. A fő célterületet az emberi kapcsolatok, jobbára a párkapcsolatok képezik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.