Oldal kiválasztása
Kép: abstract.desktopnexus.com (Stairs to the Freedom)

Kép: abstract.desktopnexus.com (Stairs to the Freedom)

Szombaton a Nap megérkezik az Uránusszal pontosan szembe. Emiatt a (fizikai világban cselekvő) énünket legerősebben a szabadság iránti vágy és a tisztázásra irányuló késztetések befolyásolják.

Teljességében láthatjuk – ha akarjuk –, mi minden kell ahhoz, hogy láncainkat (bármilyen értelemben) leoldhassuk. És a Kos-Mérleg-tengely (valamint a Mars-Plútó együttállás) energiáját felhasználva meg is lehet az ehhez szükséges erőnk.

Ebben a néhány napban tapasztalhatjuk magunkon, hogy sokkal nehezebben viseljük a korlátokat, az értelmetlen korlátozó szabályokat. Egyre növekszik az igényünk az önállóságra (és bölcsen tesszük, ha ezzel párhuzamosan átváltunk az áldozat szerepéről a tudatos, önmaga sorsába felelősségteljesen belesimuló emberi működésre).

Jellemző ilyenkor a szabadságvágy, a lázadás és sokszor a szertelenség, ami nem feltétlenül és minden esetben baj. Célszerű odafigyelnünk a szokatlan, váratlan, különleges sugallatokra. A Nap és az Uránusz kapcsolata mindig különleges, mindig egyéni, mindig szokatlan helyzeteket teremt, de – mint minden a Létezésben – ez is értünk van. A fejlődésünkért, a tapasztalásunkért és a boldogságunkért.

Pálcák a kézben, áldás az úton.