Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szombat napközben – az Oroszlán Vénusz és Vízöntő Hold szembenállásának köszönhetően – esélyünk nyílik átlátni, hogyan vezet energiáink (és tágabb értelemben egész életünk) uralása az áhított szabadság felé.

Ennek csak egyik aspektusa, hogy amikor nem kényszerítjük lelkünket rabszolgamunkára, hanem azt tesszük, amiben kiteljesedünk, ami iránt szerelemmel tudunk lelkesedni, az önmagában hordozza fizikai szintű szabadságunkat is. Megláthatjuk továbbá, hogy a határozott szeretet ereje sosem akadályozza lelkünk szabadságát. Hogy szeretetből soha, semmilyen körülmények között nem kényszerülünk eltagadni érzelmeinket.

Amúgy a küldetés, életfeladat, valódi hivatás megtalálásának egyik módja éppen az, hogy nem fojtjuk el érzelmeinket, hanem folyamatosan figyeljük őket, engedjük megnyilvánulni és tudatosodni.

Az eljövő pár nap másik jellemző hatása a Nap-Mars együttállás. Ennek köszönhetően energikusak vagyunk, könnyen tudunk lelkesedni, felébred bennünk a tetterő, a tettvágy. Szellemi téren pedig érkeznek a lelkesítő gondolatok, a megismerés erős inspirációja.

Jó ilyenkor kimenni a természetbe, tisztelettel megölelgetni néhány fát, valamint szaladgálni, jó nagyokat túrázni. A fokozott szellemi és érzelmi működés egyensúlya akkor áll be, amikor a fizikai szintnek is megadjuk a magáét: jól elfárasztjuk, megizzasztjuk testünket. Nyáron virul az Élet, minden mozgásban van, logikátlan tehát, hogy az emberlény tespedten üljön az árnyékban.

Pálcák a kézben, áldás az úton.