Oldal kiválasztása
Vízöntő Vénusz (a Peter Orban-féle Symbolon pakliban)

Vízöntő Vénusz (a Peter Orban-féle Symbolon pakliban)

Szerda reggel a Vízöntő jelébe lép a Vénusz, miközben még mindig a Sas csillagai alatt halad. Aki ügyes, ezen a reggelen csodákra ébredhet. Például felismerheti, hogy a szerelem önmagában hordozott tulajdonsága, hogy szabaddá tesz. És a bónusz titok az, hogy mindez nem csupán a párkapcsolatok halmazán értelmezhető.

Nézzük például a szerelemmel végzett tevékenységeket! Lehet ez bármilyen művészi folyamat, lehet a főzés, vagy akár a tavaszi takarítási dömping. Amikor szerelem van bennünk, akkor szárnyal a lelkünk, szabadon és boldogan létezünk, a Mindenséggel összhangban. Repül az idő, könnyedén (mondhatni: varázsütésre) készülnek el a legbonyolultabb dolgok is.

A Szer-elem művészetéhez hozzátartozik, hogy képesek vagyunk ezt az állapotot tudatosan felébreszteni magunkban. Ráhangolódunk erre a csodálatosan szabad és termékeny hullámhosszra, aztán minden (akár hétköznapi) tevékenységet ebből a lélektérből indítunk.

Kísérletezzetek ezzel bátran (a Vízöntő ideje úgyis az újdonságok kipróbálásáról és a meglepő fordulatokról szól), aztán vonjátok le a konzekvenciát és ámuljatok…

Pálcák a kézben, áldás az úton!