Oldal kiválasztása

Egész hétvégén érdemes figyelni a kommunikációra és a közlekedésre. A hátráló mozgást végző Merkúr és a Plútó teremtő fényszög-kapcsolata nyomán most gyors, hirtelen változások, gyökeres átalakulások jelenhetnek meg gyermekeinkkel (vagy a minket foglalkoztató gyermek-témákban), üzleti ügyeinkkel kapcsolatosan, ezen kívül a közlekedésben is érdemes észnél lenni. Minden rendben, semmi veszély, egyszerűen arról van szó, hogy ez az égi helyzet több energiát sűrít egy-egy történés mögé, így bölcsen tesszük, ha odafigyelünk. Hasonlóan ahhoz, mint amikor a Trabantból átültünk a Ferrariba. Autó mind a kettő, csak az élmény intenzitásán vitatkozunk.

Kép: lunasgrimoire.com (Book of Shadows)

Kép: lunasgrimoire.com (Book of Shadows)

Különösen fontos aspektusa a Plútó és a Merkúr kapcsolatának, hogy ügyeljünk arra, mit mondunk kifelé a szánkon. Most egyébként is hajlamosabb félreértés kialakulni, tehát alapjáraton is okos dolog visszakérdezni, elismételni, amit hallottunk, hogy a máskor oly’ magától értetődő semmiségeken ne alakuljon ki mérges gubanc. Most ehhez hozzáadódik, hogy a szavak mögött óriási mértékben megnő az energia, tehát egy hirtelenül, akár szándékosan bántó éllel eldobott szó megfordíthat kapcsolatokat, véget vethet dolgoknak. Talán az eredmény még jó is a helyzet valamennyi résztvevője számára, csak a mód, ahogyan elpattan egy-egy odavetett kijelentés… nos, most érdemes odafigyelni, hogy ne bántsunk, ha nem muszáj.

Vonatkozó titok: szándékosan sérülést okozni soha nem muszáj.

Ügyesen alkalmazva ez a helyzet azonban rövidített pályán repíthet célunk felé, most ugyanis el tudunk rendezni, meg tudunk gyógyítani minden olyan (akár régen húzódó) kommunikációs helyzetet, ami visszatérő mintákon alapszik, és gátnak érezzük a céljaink felé vezető úton.

Van ennek sok variációja, nem ragozom tovább. Érezzetek rá, és figyeljetek oda, hogyan használjátok a varázserőtöket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.